Activate your winefit  |  Sign in

The Restaurant



Bent u op zoek naar het allerbeste vlees ? In Bergen vindt u dat. In het centrum van de stad, op een steenworp van de Grote Markt, werkt Luc Broutard met de precisie van een juwelenontwerper en hij ontziet daarbij geen enkel detail; de afkomst van het vlees dat hij serveert moet onberispelijk zijn en de casting gebeurt dan ook op een zeer doorgedreven manier. Luc Broutard kent zijn producten als geen ander : ossenrib, tussenrib, ossenfilet, kalfsschenkel, kalfszwezeriken, lamscarré, lamsbout, Angus, Limousin, vlees uit Normandië.
Geen kaart, maar een krijtbord dat dagelijks wordt aangepast. Alles zal u kunnen bekoren. Dit restaurant is een fenomeen in zijn genre. Proef het brood, de boter, de heerlijke olijfolie, werp een blik op de wijntips, laat u verleiden door de fijne kazen. U ziet het, de chef is niet enkel veeleisend voor het vlees. Op alle vlakken kunst, grote kunst.

The Chef


Luc Broutard



The Dishes

Nombreuses de nos viandes sont rassies selon une méthode traditionelle qui met en avant toutes ses qualités ! La viande est stockée à température et hydrométrie contrôlées pour la laisser veillir en toute sécurité. Au cours des deux premières semaines, la viande sèche et forme une croûte pour protéger l'intérieur de celle-ci. Après 3 à 6 semaines, celle-ci devient parfaite à déguster. Le gras est fondant et l'humidité inutile a disparu. Votre viande, même saignante, ne perd rien de son jus dans l'assiette. Un vrai délice avec beaucoup moins de bactéries que les viandes stockées sous vide où l'humidité favorise le développement bactérien...

0.31MB
13 Dec 19

   Add new dish



The Wine list  download the full wine list



Printing. Please wait...