Activate your winefit  |  Sign in

The Restaurant



Boven op de Kemmelberg, het hoogste punt van Vlaanderen, wordt U in Hostellerie Kemmelberg in een groots panorama verwelkomd om te genieten van een klassieke franse keuken met eigentijdse accenten. Allemaal puur bereid met vakmanschap én in stijl.

Bij ons is tafelen nog een totaal-gebeurtenis, een sociaal gebeuren waar het gehele plaatje dient te kloppen: het uitzicht, het authentieke interieur, lekkere en mooi uitgewerkte gerechten op geraffineerd servies, eerlijke wijnen in kristallen glaswerk, zilveren bestekken, vriendelijke en niet stijve bediening.

De 13/20 qua kwotering sloeg op ons overgangjaar 2013. Sindsdien zijn zaken nog sterk bijgesteld en verder verbeterd. Maar deze appreciatie laten we uiteraard liever aan onze gasten en de inspecteurs van Gault&Millau over.

The Staff

De keukenbrigade bestaat uit een gezonde mix van ervaring en jong creatief talent. Ze saat onder leiding van de jonge West-Vlaamse keukenbelofte Guillaume Debaere.

The Chef


Guillaume Debaere

West-Vlaamse jonge keukenbelofte. Houdt van een geraffineerde keuken met een no-nonsense verhaal.




The master chef of the restaurant of Hostellerie Kemmelberg is Daniel Dupuis. He was elected as Chef of the Year 1987 (Prosper Montagné). He is assited by the young chef Guillaume Debaere and veteran Patrick Hubrecht.

The Dishes

Gastronomisch Menu 'Klaproos'

Verfijnde mondsensaties

 

_____

 

 

Steak tartaar herbekeken

 

_____

 

 

Kabeljauw / jonge wortel / Cévenne / Watou wit

 

_____

 

 

Supplement sorbet kalamansi / mousserende wijn (+ 6,00 €)

 

_____

 

 

Supplement gepocheerd ei / hoppescheuten (+ 12,00 €)

 

Supplement gepocheerd ei / hoppescheuten / kaviaar (+ 29,50 €)

 

_____

 

 

Saltimbocca van kalf op wijze van de chef

 

Supplement truffel (+ 10,00 €)

 

_____

 

 

Bloedsinaasappel / chocolade 53,8 %/ honingkoek / pistache

 

 

49,50 € (Aangepaste wijnen + 25€) 

Prestige Menu 'Oog van Vlaanderen'

Verfijnde mondsensaties

 

_____

 

Zeebaars met de lijn gevangen / bouillabaise / zeekraal / paprika rouille

 

_____

 

Runderconsommé / rode biet / zure room / knapperige groenten

 

_____

 

Bretoense kreeft 53°C / venkel / hoppescheuten

 

_____

 

Sorbet kalamansi / mousserende wijn

 

_____

 

Supplement gepocheerd ei / hoppescheuten (+ 12,00 €)

 

Supplement gepocheerd ei / hoppescheuten / kaviaar (+ 29,50 €)

 

_____

 

Lamsrugfilet BBQ / gnocchi / primeur groentjes  / rozemarijn

 

_____

 

Mille-feuille van passievrucht & witte chocolade

 

79,50 € (Aangepaste wijnen + 35€) 

   Add new dish

The Wine list  download the full wine list



Printing. Please wait...